Lashlift utbildning i Stockholm

Är du intresserad av att gå en lashlift utbildning i Stockholm? Lashlift är en populär skönhetsbehandling som ger ögonfransarna en böjning som håller i upp till 8 veckor. Vill du lära dig lashlift och därefter kunna arbeta med detta? Då är en Branschledande lashlift utbildning stockholm något för dig. Deras lashlift utbildning i Stockholm lär ut allt du behöver kunna för att själv kunna arbeta med lashlift.

Effektiv lashlift utbildning i Stockholm

Är du intresserad av att lära dig mer lashlift eller liknande skönhetsbehandlingar i Stockholm är du välkommen att kontakta skönhetssalongen idag. Förutom mycket förmånliga priser kan du räkna med att du får lära dig allt du behöver veta. De har många års erfarenhet och är dessutom medlemmar i SEYF. SEYF står för Svenska Estetikers Yrkersförbund och är ett kvitto på att skönhetssalongen vet vad de gör. Skönhetsbehandlingar de erbjuder kurser inom är:

  • Lashlift utbildning

I deras lashlift utbildning används produkter från Elleebana som är den ledande aktören på marknaden. Ingen förkunskap krävs. I utbildningen ingår både teori och praktik där du får öva på en modell. Kursen pågår i cirka 6 timmar.

  • Browlift utbildning

Browlift är en annan populär skönhetsbehandling de erbjuder utbildning inom. Här ligger fokus på ögonbryn istället för fransar. Inga förkunskaper krävs och produkterna kommer från populära Elleebana. Både teori och praktik ingår. Kursen pågår i cirka 6 timmar.

  • Utbildning i singel- och volymfransar

Vill du utöka kunskapen kring fransar ytterligare kan du gå en utbildning inom singel- och volymfransar. Det finns två varianter av kursen, ta kontakt med salongen för att veta vilken som passar dig.

  • Skönhetsbehandlingar

Salongen erbjuder dessutom mängder av olika skönhetsbehandlingar du själv kan ta del av i salongen. Vill du prova en skönhetsbehandling innan du signar upp dig för en kurs är du välkommen att göra även detta.

Pris på utbildningen

Utbildningen är på cirka sex timmar och kostar 4500kr. I utbildningen ingår det ett startkit till ett värde av 1700kr. Kitet består av one shot vätskor, lim, färg, oxidant och liknande produkter. Du får all kunskap och redskapen du behöver för att kunna genomföra lashlift.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *